S-a lansat Comunitatea Incubatorul de animație

Incubatorul de Animație, aflat la cea de-a 4-a ediție, este acum cea mai mare Comunitate pentru adolescenți dedicată animației și artei digitale din România și Republica Moldova. Comunitatea este un spațiu safe, divers și incluziv construit cu scopul educației non-formale în domeniul animației și artei digitale. Reușim să construim aceste spații printr-o varietate de workshop-uri și activități educaționale desfășurate atât în mediul online, cât și în persoană. Poți afla mai multe despre proiectele noastre aici.

Comunitatea Incubatorul de Animație numește 'acasă' un server de Discord, unde am construit un spațiu comunitar digital - dacă ești licean, te poți alătura aici. Moderat de echipa Comunității Incubatorul de Animație, acest spațiu include conținut despre animație și artă și informații despre cum te poți înscrie la toate proiectele noastre. În plus, te poți conecta atât cu alți adolescenți artiști, cât și cu traineri consacrați în industria animației.

Comunitatea Incubatorul de Animație este accesibilă adolescenților indiferent de posibilitățile financiare, poziția geografică sau background-ul educațional. Toate proiectele Incubatorului de Animație sunt gratuite!

Proiectul nostru este non-profit și aparține sub umbrela proiectelor Asociației Animest. Comunitatea menține legături foarte strânse cu Festivalul Internațional de Animație Animest, animațiile produse în urma workshop-urilor noastre fiind proiectate în cadrul festivalului, oferind astfel o platformă și o audiență tinerilor artiști.