Întrebări frecvente
Sunt proiectele Comunității Incubatorul de Animație gratuite?

Da! Toate proiectele Incubatorul de Animație se desfășoară sub umbrela Asociației Animest, o organizație non-profit. Ne dorim ca proiectele noastre să fie accesibile, așadar sunt complet gratuite!

Cum pot să mă înscriu la Summer School/Workshop sau alte proiecte?

Pentru a te putea înscrie la workshop-urile și proiectele Incubatorul de Animație, primul pas este să te alături Comunității - te poți înscrie aici.

Cine se poate înscrie în Comunitatea Incubatorul de Animație?

Comunitatea Incubatorul de Animație este un proiect non-profit pentru adolescenți. Proiectul își propune să îmbogățească oferta educațională în domeniul animației în România și Republica Moldova. Așadar, pentru a te putea alătura, trebuie să fii licean.

Unde pot afla mai multe despre Comunitatea Incubatorul de Animație?

Comunitatea Incubatorul de Animație își asumă ca spațiu comunitar digital un server de Discord. Proiectele noastre se desfășoară atât în mediul digital, cât și în București și alte orașe din România. Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea noăstra ne poți găsi pe Instagram @incubatoruldeanimație.

Cum pot susține proiectul nonprofit Comunitatea Incubatorul de Animație?

Dacă îți dorești să ne susții inițiativa de a crea spații safe si educaționale pentru adolescenții din România și Republica Moldova, poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit spre Asociația Animest aici. Dacă activezi în industria artei sau a animației și poți să ni te alături ca trainer pe o perioadă aleasă de tine, contactează-ne aici. Dacă dorești să ne susții în orice altă formă ne poți contacta aici. Întotdeauna vom aprecia un share pe Instagram @incubatoruldeanimatie.