Summer School

Au început înscrierile la Summer School!

 

Pentru a te înscrie, devino membru al Comunității Incubatorul de Animație aici.

 

Summer School este o tabără-workshop pentru liceeni dedicată animației. Workshop-ul  va avea loc între 2-8 iulie într-o zonă rurală în apropiere de Cluj. Cazarea la pensiune, mâncarea și echipamentul pentru workshop vor fi asigurate de către organizatori. 


Participanții vor petrece o săptămână alături de doi traineri români, Anna Florea și Laura Pop, cât și de Dave King, care activează în Norvegia. Pe parcursul celor 7 zile de tabără, aceștia vor beneficia de un workshop complet și intens, având ocazia de a crea o animație pentru un music video. Workshop-ul se va desfășura predominant în limba engleză.

Anna Florea este un ilustrator, animator și regizor, co-fondatoare a studioului RIVULET și co-autoare a două scurtmetraje de animație „Mr. Anxiety goes on a date” (2016) și „invizibilii” (2020), realizate împreună cu colectivul 4inaroom.

 

Laura Pop este regizoare multi-premiată̆ de film de animație. Laura are o licență în scenografie, un masterat în film de animație și un doctorat în studii de film în curs de terminare. Este interesată̆ de cinematografia poetică̆, iar filmele ei propun perspective filosofice asupra propriei persoane, asupra ciclului vieții și a morții. 

 

Dave King s-a născut în Londra, iar de-a lungul carierei a lucrat ca scriitor și artist de benzi desenate la ziare, cărți, reviste, și comic strips pentru publicații precum Marvel Comics UK, DC Comics, și Warner Bros Worldwide. Portofoliul lui Dave include Animaniacs, Barbie, Beetlejuice, Looney Tunes și Rugrats. După 10 ani de predat la nivel universitar în Norvegia, s-a întors în industria animației cu compania lui, Dave King Creative. Lucrează în animație ca regizor, producător, scriitor și storyboard artist.

 

Înscrierile pentru Summer School sunt deschise până pe 11 iunie.
Selecția participanților va fi realizată în urma unei aplicații, care trebuie să includă următoarele:
- Un portofoliu în format PDF, conținând 3 lucrări originale, realizate în orice mediu (animație, ilustrație, film, pictură, etc.) 
- Un gif animat în buclă (loop)

 

 

Pentru a te înscrie, devino membru al Comunității Incubatorul de Animație aici.

Pentru mai multe detalii ține ochii pe pagina noastră de Instagram @incubatoruldeanimație. Toate spațiile și proiectele Comunității Incubatorul de Animație sunt safe, incluzive și diverse.

Alătură-te