Animation Lab

Comunitatea Incubatorul de Animație organizează Animation Lab - un workshop online care are loc în fiecare vară. Workshop-ul online este un ghid pentru construirea unui portofoliu de animație și nu numai, condus de unul dintre cei mai relevanți artiști români, Paul Mureșan. Animation Lab se desfășoară în patru sesiuni de workshop a câte doua ore și trei sesiuni de coworking a câte doua ore, pe parcursul a doua luni (10 iulie - 21 august 2023). Înscrierile pentru workshop se deschid pe data de 19 iunie 2023 și închid pe 7 iulie 2023.

 

Ce vom învăța?


Paul Mureșan îi va ghida pe participanți și îi va învăța cum să creeze un animatic. Animatic-urile reprezintă un tool esențial în cariera oricărui animator, dar nu numai! Animatic-urile sunt folosite în general atât în animație, teatru și film, cât și la pitch-uri în artă.

Cum mă pot înscrie?

Înscrierile încep pe 19 iunie. Pentru a te califica la înscrierile pentru Animation Lab trebuie să faci parte din Comunitatea Incubatorul de Animație de pe Discord și să ne trimiți un character design sheet cu tema “alien” (extraterestru). Te poți alătura Comunității aici.

 

Pentru mai multe detalii ține ochii pe pagina noastră de Instagram @incubatoruldeanimație. Toate spațiile și proiectele Comunității Incubatorul de Animație sunt safe, incluzive și diverse.

Alătură-te