Start la înscrieri pentru a treia ediție de Workshop

Dăm startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a Workshop-ului Incubatorul de Animație, dedicat liceenilor din România și Republica Moldova!

Înscrierile vor fi deschise între 1 și 13 septembrie, iar pe 15 septembrie vom anunța finaliștii. Aceștia vor participa la un workshop intensiv de animație, care se va desfășura în persoană, în perioada 10-14 octombrie.

Tema pentru înscriere din acest an este Păsări de Noapte. 

Provocarea pentru a te înscrie la workshop este să desenezi câteva lucrări, în temă - un character sheet, un background și o imagine ce îndeplinește toate aceste idei, într-un still/screenshot din filmul tău pe care l-ai realiza pe această temă. Desenul trebuie să fie inspirat de temă, dar poți să o interpretezi cum vrei și desenele pot fi realizate în orice tehnică (grafică, pictură, sculptură, animație etc.).

Pe lângă desenele cu Păsări de Noapte, va trebui să trimiți trei desene din portofoliul tău. Alege trei lucrări diverse, care ilustrează cel mai bine interesele tale. Trei, nici mai multe, nici mai puține.

Participarea la mentoratul organizat în vară nu este obligatorie pentru înscriere. Înscrierile sunt deschise tuturor liceenilor din România și Republica Moldova pasionați de desene și animație.

Te rugăm să strângi totul într-un singur pdf cu șase pagini:
- 3 pagini cu interpretarea ta pe tema Păsări de Noapte - un character sheet, un background și o imagine ce îndeplinește toate aceste idei, într-un still/screenshot din filmul tău pe care l-ai realiza pe această temă. Lucrările pot fi desenate în orice tehnică.

- 3 pagini cu câte o lucrare reprezentativă pentru stilul tău personal din portofoliu (grafică, pictură, sculptură, animație - orice)


Găsești toate detaliile în formularul de înscriere se găsește pe site, aici.
Dacă ai întrebări ne poți contacta prin formularul de contact, răspundem în câteva zile.