Au început înscrierile pentru Juriul Adolescenților @Animest!

Au început înscrierile pentru Juriul Adolescenților @Animest!

Pentru a te înscrie, devino membru al Comunității Incubatorul de Animație aici. Aplicațiile la workshop sunt deschise tuturor liceenilor din România și Republica Moldova, membri ai Comunității Incubatorul de Animație.

Căutăm liceeni pasionați de critică de film pentru oportunitatea de a deveni unul dintre cei 3 jurați ce vor oferi Premiul Adolescenților în cadrul Competiției Internaționale de Lungmetraje de la cel mai mare festival de animație și singurul festival calificat pentru nominalizări la premiile Oscar din România, Animest International Animation Film Festival. Workshop-ul va avea loc între 8-15 octombrie la București.

Juriul selectat va fi ghidat de Ligia Soare, organizatoare de evenimente culturale si traducatoare audiovizuala. Proiectul va începe cu un workshop susținut de Ligia, în cadrul căruia participanții vor învăța bazele analizei de film.

Participanții vor trebui să fie disponibili pe toată perioada workshop-ului. Programul Juriului poate dura până seara târziu, dar nu mai târziu de ora 23:00. Cazarea în centrul Bucureștiului, precum și masa de prânz vor fi asigurate de organizator.

Înscrierile pentru Juriul Adolescenților @Animest sunt deschise până pe 12 septembrie.
Selecția participanților va fi realizată în urma unei aplicații, care constă în 2 întrebări din domeniul filmului:

  • De ce crezi că ești persoana potrivită pentru Juriul Adolescenților @Animest?
  • Alege un film care ți-a plăcut și motivează de ce ar trebui sa îl vadă și alte persoane - poți să te referi la temă, personaje, impact social, artwork, vizualuri etc. 

Pentru mai multe detalii ține ochii pe pagina noastră de Instagram @incubatoruldeanimație.

Toate spațiile și proiectele Comunității Incubatorul de Animație sunt safe, incluzive și diverse.