Au început înscrierile la Summer School!

Au început înscrierile la Summer School!

 

Summer School este o tabără-workshop pentru liceeni dedicată animației. Participanțîi vor petrece o săptămână alături de doi traineri români, Anna Florea și Laura Pop, cât și de Dave King, care activează în Norvegia. Pe parcursul celor 7 zile de tabără, aceștia vor beneficia de un workshop complet și intens, având ocazia de a crea o animație pentru music video. Workshop-ul se va desfășura predominant în limba engleză.

 

Anna Florea este un ilustrator, animator și regizor, co-fondatoare a studioului RIVULET și co-autoare a două scurtmetraje de animație „Mr. Anxiety goes on a date” (2016) și „invizibilii” (2020), realizate împreună cu colectivul 4inaroom.

 

Laura Pop este regizoare multi-premiată̆ de film de animație. Laura are o licență în scenografie, un masterat în film de animație și un doctorat în studii de film în curs de terminare. Este interesată̆ de cinematografia poetică̆, iar filmele ei propun perspective filosofice asupra propriei persoane, asupra ciclului vieții, asupra morții. 

 

Dave King s-a născut în Londra și a lucrat mulți ani pentru cărți, ziare, reviste și comic strips precum Animaniacs, Barbie, Beetlejuice, Looney Tunes și Rugrats pentru publicații precum Marvel Comics UK, DC Comics și Warner Bros Worldwide. După 10 ani de predat la nivel universitar în Norvegia, s-a întors în industrie cu compania lui, Dave King Creative. Lucrează în animație ca regizor, producător, scriitor și storyboard artist.

 

Înscrierile pentru Summer School sunt deschise până pe 11 iunie. Rezultatele selecției vor fi anunțate pe data de 17 iunie.

 

Selecția participanților va fi realizată în urma unei aplicațîi, care trebuie să includă următoarele:

  • Un portofoliu în format PDF, conțînând 3 lucrări originale, realizate în orice tehnică
  • Un gif animat în buclă (loop)

Summer School va avea loc între 2-8 iulie într-o zonă rurală în apropiere de Cluj. Cazarea la pensiune, mâncarea și echipamentul pentru workshop vor fi asigurate de către organizator.

 

Pentru a te înscrie, devino membru al Comunității Incubatorul de Animație  aici.

Pentru mai multe detalii ține ochii pe pagina noastră de Instagram @incubatoruldeanimație. Toate spațiile și proiectele Comunității Incubatorul de Animație sunt safe, incluzive și diverse.