Au început înscrierile la Animate the Festival!

Au început înscrierile pentru ANIMATE THE FESTIVAL! ediția IV!

Pentru a te înscrie, devino membru al Comunității Incubatorul de Animație aici. Aplicațiile la workshop sunt deschise tuturor liceenilor din România și Republica Moldova, membri ai Comunității Incubatorul de Animație. Workshop-ul va avea loc între 8-15 octombrie la București.

Căutăm liceenii pasionați de animație pentru workshop-ul ANIMATE THE FESTIVAL! 

Vă invităm la un workshop intensiv de animație, însoțit de un festival pass la cel mai mare festival de animație și singurul festival calificat pentru nominalizări la premiile Oscar din România, our mothership - Animest International Animation Film Festival

Participanții vor avea parte de o experiență completă: 

Workshop: 5 zile de workshop de animație, susținut de Laura Pop și Cristian Radu, animatori multipremiați și doctori în animație. Animația produsă la workshop va fi proiectată în cadrul Animest Awards Ceremony. Meet the trainers:

Laura Pop este regizoare de film de animație, ea  are o licență în scenografie, un masterat în film de animație și un doctorat în studii de film în curs de terminare. Este interesată de cinematografia poetică, iar filmele ei propun perspective filosofice asupra propriei persoane, asupra ciclului vieții și a morții. 

Cristian Radu este Animator și Motion Designer din București, România. A debutat cu filmul de animație stop motion "Skateboarding Is Not A crime" și animația "Nu Mor Caii Când Vor Câinii", filme care au fost selecționate și premiate în cadrul festivalurilor de film internaționale. În cadrul studioului Third Animation a realizat animația videoclipurilor "Culori" - Omu Gnom feat. dj Undoo și "Vindecare" - Alex Ștefănescu.

Festival: Un program curatoriat de echipa Incubator, plin de proiecții, masterclass-uri, industry talks și multe alte activități marca - Animest International Animation Film Festival. 

 

Participanții vor trebui să fie disponibili pe toată perioada workshop-ului. Programul workshopului poate dura până seara târziu, dar nu mai târziu de ora 23:00. Cazarea în centrul Bucureștiului, masa de prânz, precum și echipamentul vor fi asigurate de organizator.

Animate the festival! este găzduit de partenerul UNATC I.L. Caragiale.

 

Pentru mai multe detalii ține ochii pe pagina noastră de Instagram @incubatoruldeanimație.

Toate spațiile și proiectele Comunității Incubatorul de Animație sunt safe, incluzive și diverse.

 

Poți să găsești animațiile produse în edițiile anterioare mai jos:

Ediția III:

Ediția II:

 

Making of ediția I: