Workshop la Festival

Comunitatea Incubatorul de Animație este un proiect ce aparține Asociației Animest. Cel mai mare proiect al Asociației Animest este Festivalul Internațional de Animație Animest. Făcând parte din aceeași familie de proiecte, pe parcursul festivalului Comunitatea organizează un workshop în București. Workshop-ul este un crash course complet în animație 2D, oferind oportunitatea participanților să se familiarizeze cu tehnici de animație, character design și elemente de post producție, cum ar fi sunetul. Selecția celor 10 participanți va fi efectuată de Paul Mureșan, trainerul Workshopului Online, în urma unui call cu temă dată - pont: participarea la workshop-ul online îți poate oferi un avantaj, deoarece selecția se va face în baza unui portofoliu de animație cu temă dată, pe care participanții îl vor crea în timpul Workshopului. Poți afla mai multe despre workshop-ul online aici.

Cum mă pot înscrie?

Pentru a te putea înscrie la Workshop-ul de la Festival trebuie să faci parte din Comunitatea Incubatorul de Animație de pe Discord. Te poți alătura Comunității aici.

 

Unde și când?

Workshop-ul de la Festival va avea loc între 6-15 octombrie 2023, în București. Echipa Comunității Incubatorul de Animație va organiza cazarea, mâncarea și echipamentul necesar pentru desfășurarea workshop-ului, așadar, aceste costuri vor fi acoperite de noi.

 

Pentru mai multe detalii ține ochii pe pagina noastră de Instagram @incubatoruldeanimație.

Toate spațiile și proiectele Comunității Incubatorul de Animație sunt safe, incluzive și diverse.

Alătură-te