COMUNITATEA INCUBATORUL DE ANIMAȚIE

Cea mai mare comunitate de animație și artă digitală pentru adolescenți din România și Republica Moldova

Alătură-te
Despre noi

Comunitatea Incubatorul de Animație este cea mai mare comunitate de animație și artă digitală pentru adolescenți din România și Republica Moldova. Scopul Comunității este de a crea spații safe, diverse și incluzive pentru a desfășura programe de educație non-formală în domeniul animației și artei digitale. Reușim să construim aceste spații printr-o varietate de workshop-uri și activități educaționale desfășurate atât în mediul online, cât și în persoană.

Comunitatea Incubatorul de Animație numește 'acasă' un server de Discord pe care am construit un spațiu comunitar digital, moderat de echipa Comunității Incubatorul de Animație. Acolo vei găsi content educațional despre animație și artă și informații despre cum te poți înscrie la toate proiectele noastre. În plus, te poți conecta atât cu alți adolescenți artiști, cât și cu traineri consacrați în industria animației.

Comunitatea Incubatorul de Animație este accesibilă adolescenților indiferent de posibilitățile financiare, poziția geografică sau background-ul educațional. Toate proiectele Incubatorului de Animație sunt gratuite! Acestea se desfășoară în limba română sau în limba engleză - aceste informații vor fi specificate pentru fiecare proiect, după caz. Echipa noastră poate să ofere suport în direcția traducerii informațiilor din limba engleză sau din limba română în engleză, după caz.

Comunitatea Incubatorul de Animație este un proiect non-profit ce aparține Asociației Animest. Comunitatea menține legături foarte strânse cu Festivalul Internațional de Animație Animest, animațiile produse în urma workshopului Animate the Festival! fiind proiectate în cadrul Galei de Închidere a festivalului.

ECHIPA
Alex Grama
Community Manager
Kar Bălan
Project Lead
Daniel Bercovici
Multimedia Designer
Contactează-ne!